Fillers

Fillers

 

Fillers kan föryngra huden i ansikte, hals och dekolletage, återskapa spänst och elasticitet, fylla ut rynkor och ärr, definiera

kindben, öka volymen i läppar eller ge en rejäl fuktboost.

 

Fillers har utvecklats av svenska läkare och lanserades av företaget Q-Med 1996. I dag har ungefär 15 miljoner behandlingar utförts över hela världen. Det finns sju olika sorters Fillers av det märke jag använder, valet av vilken av sorterna som ska väljas är beroende på var de ska injiceras. Effekten försvinner successivt efter c:a 4-6 månader. För läppfillers avtar effekter dock lite fortare. De flesta fillersprodukter innehåller ett bedövande läkemedel som används för att minska smärtande injektioner.

 

Av omtanke för dig som kund och för att garantera bästa resultat inleds alltid varje behandling med en fri konsultation där vi träffas

och diskuterar dina behov och önskemål. Efter en behandling har du alltid möjlighet att ringa med frågor och funderingar.

 

Exempel på vanliga behandlingsområden:

• Nasolabialvecken, rökrynkor, bekymmersrynkor)

• Föryngra och/eller förstora läppar

• Markera och definiera kindben

• Fylla ut akneärr och ojämnheter

• Betona och framhäva haka

• Föryngra handryggar

• Definiera käklinje

• Fylla ut örsnibbar

• Mindre korrigering av näsa

• Hudföryngring genom fuktlyft

 

Konturer

Fillers kan ge dig naturlig förhöjning av dina kinder, en mer markerad haka eller en rakare näsa.

När kirurgi är att gå för långt kan fillers hjälpa till att återskapa förlorad volym i ansiktet på ett sätt som ser naturligt ut.

Genom att försiktigt tillföra haka och kinder extra volym formar och markeras dessa områden så att de ger ett ungdomligt och mer distinkt intryck. Även mindre korrigeringar av till exempel näsor går att behandla med fillers.

Skinbooster

Fillers kan föryngra din hud genom att försiktigt och naturligt släta ut huden inifrån. Genom att tillföra hyaluronsyra återställs fuktbalansen och förbättrar strukturen och elasticiteten i huden. I vetenskapliga studier har skinbooster bevisats förbättra hudens egenskaper.

Inför behandlingen:

För att minimera risken för eventuella blåmärken vid injektionsstället rekommenderar vi att du undviker läkemedel som innehåller ämnen som ökar blödningstendensen eller kosttillskott såsom Omega 3, Omega 6 och E-vitamin i c:a två veckor inför behandlingen. Om du är osäker på några preparat får du gärna höra av dig till oss.

 

Efter behandlingen:

• Sov på rygg de första 14 dagarna så att inte fillersen flyttar sig av det tryck som uppstår när du ligger på mage alternativt sidan.

• Tänk på att dina förväntningar kanske inte kan uppfyllas till fullo efter endast en behandling.

 

Biverkningar:

Liksom alla läkemedel kan fillers orsaka biverkningar, men det är fram till idag inte rapporterat om några bestående men. De vanligaste biverkningarna är relaterade till injektionsstället, såsom rodnad, svullnad, ömhet och klåda. Vanligtvis uppträder dessa biverkningar inom första veckan efter behandlingen.

 

Teknologin bakom fillers

Den fillersen jag använder är svenskt, och alla varianter är tillverkade av högkvalitativa råmaterial och ingredienser. Produkterna består av hyaluronsyra av icke-animaliskt ursprung och tillverkas med Q-Meds patenterade NASHA™-teknologi.

 

Hyaluronsyra är ett av naturens mest mångfasetterade och fascinerande ämnen. Det finns i hela människokroppen såväl som i de flesta andra levande organismer. Det har många funktioner, från att göra huden elastisk till att smörja lederna. Hyaluronsyra kan dra åt sig stora mängder vatten och det är en av de viktiga egenskaperna i de unika NASHA-produkterna.

En säker skönhetsprodukt som tas emot väl av kroppen, med långvariga, estetiska resultat.

 

Välkommen att boka tid hos oss >>

 

 

© 2013 All Rights Reserved